19 de gener del 2009

3000_METRES_PISTA_VILAFRANCA

GRANS RESULTATS DE L’EQUIP SÈNIOR DEL FACVAC EN ELS 3000 METRES

El passat diumenge 18 de gener, l’equip sènior masculí del FACVAC de cross, es va desplaçar a la pista coberta de Vilafranca per tal de disputar els 3000 metres llisos que organitzava la Federació Catalana d’Atletisme, com a últim test de preparació abans del Campionat de Catalunya per equips de Cross Curt que se celebrarà la pròxima setmana a la localitat de Rubí.

7 atletes Sèniors del FACVAC van disputar la cursa, on el millor dels atletes vallencs va ser Xavier Garcia Insa (FACVAC) que va entrar en la 2a posició amb un gran registre de 8’41”39, corrent de menys a més i llegint la cursa de manera molt intel·ligent. Sens dubte, Xavi Garcia està en un gran moment de forma i serà el cap de files de l’equip de cross curt que disputarà el campionat de Catalunya el pròxim diumenge. En 7a posició de la cursa va entrar Jordi Toda (FACVAC) que amb un bon temps de 8’50”29 va aconseguir la seva millor marca dels últims 10 anys. Jaume Jové (FACVAC), tot i no trobar-se del tot còmode amb la distància, va acabar en 8a posició amb un bon temps de 8’56”42, que es converteix en la seva millor marca personal. Abde Boutahri (FACVAC) que va tenir alguns problemes estomacals abans de l’inici de la cursa va poder acabar en 9a posició amb un temps de 9’02”95, tot i els problemes físics.

En la segona sèrie, un incombustible Angel Valderrama (FACVAC) va aconseguir una marca de 9’32”34 en una distància molt complicada per ell. Salvador Batlle (FACVAC), debutant a la pista coberta, va ser víctima d’un mal entès amb els jutges que van marcar-li una volta de menys, i va haver d’optar per retirar-se quan havia fet una gran cursa. Héctor Calvo (FACVAC) va tenir problemes físics a partir del primer quilòmetre de cursa i també va optar per retirar-se.

En categoria Femenina la debutant en pista coberta Montse Padró (FACVAC) va disputar els 3000 metres acabant en tercera posició de la sèrie amb un bon temps de 14’31”24. L’atleta de Bràfim va fer una gran cursa controlant el ritme marcat pel seu entrenador en tot moment.

Per la seva part Joan Mateu (FACVAC) va córrer els 3000 metres en categoria Juvenil, aconseguint un bon temps de 10'25''12. El jove atleta de l’Espluga de Francolí està demostrant una clara progressió atlètica.

El pròxim cap de setmana els atletes de l’equip de Cross sènior Masculí i sènior Femení del FACVAC disputaran el campionat de Catalunya de Cross Curt per equips, on els dos equips esperen estar entre els millors. Serà el primer cop que un club vallenc pot presentar un equip sènior masculí i un equip sènior femení al Campionat de Catalunya de cross per equips.