27 de gener del 2009

CAMPIONAT_DE_CATALUNYA_DE_CROSS

ELS EQUIPS DE CROSS DEL FACVAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROSS

El passat cap de setmana es va suspendre el Campionat de Catalunya de Cross curt per clubs, on el FACVAC tenia la presència dels seus dos equips sèniors de cross. Finalment la competició es disputarà el pròxim diumenge 1 de febrer a la localitat de Vic. Serà el primer cop a la història de Valls que es presenten dos equips sèniors, masculí i femení, en un campionat de Catalunya de Cross.

L’equip masculí ja ha acumulat bones actuacions al llarg de la temporada en diferents crossos i és, sobre el paper, un dels clubs més competitius de Catalunya de la distància. Els Atletes del FACVAC, Salvador Batlle, Angel Valderrama, Jaume Jové, Abde Boutahri i Jordi Toda, encapçalats per Xavi Garcia, formaran l’equip masculí, que intentarà lluitar amb els millors per les primeres Places del Campionat. Els atletes vallencs, que formen un equip a base d’atletes recuperats per l’entitat i ex-atletes que han tornat a competir amb el FACVAC des d’aquesta temporada, s’enfrontaran a equips potents i consolidats com el FC Barcelona, Espanyol, AA Catalunya, ISS l’Hospitalet, CA Manresa, Montornès, Pratenc, Medilast Lleida, etc... intentant demostrar el potencial que hi havia hagut a Valls i que per vàries circunstàncies no havien pogut formar mai equip fins la present temporada defensant els colors del club vallenc.

L’equip Femení de cross del FACVAC, format per les Atletes Júlia Ollé, Marga Arboç, Montse Padró i Laura Bascuñana, és un equip amb atletes totes elles debutants, que també ha estat possible de muntar gràcies a les nombroses noves incorporacions que ha tingut el FACVAC aquesta temporada. L’equip està pensat per tenir una primera presa de mides a la competició per equips, però tot i això, les noies del FACVAC poden estar entre les millors del campionat, i donar-nos alguna sorpresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada