6 de gener del 2009

INICI DE LA TEMPORADA DE CROSS DEL FACVAC

Aquest diumenge els atletes del FACVAC es desplaçaran fins a la localitat de Vilaseca per tal de disputar el primer Cross de la temporada. El club organitza un autocar que portarà tant als atletes federats com als nens i nenes de l’escola d’atletisme del club a la competició. Es tracta del primer dels viatges en grup previstos aquesta temporada pel FACVAC, que servirà per la presentació en competició de vàries novetats d’aquesta temporada.

DEBUT DE L’EQUIP DE CROSS ABSOLUT

Les noves incorporacions d’aquest any al club en categoria sènior, tant d’atletes que estaven retirats com d’altres atletes locals que corrien per altres clubs atlètics, ha permès muntar un potent equip de cross que aquest any tindrà per objectiu aconseguir un dels primers llocs al campionat de Catalunya de l’especialitat, intentant d’aquesta manera, per primera vegada a la història, classificar un equip de cross Vallenc en categoria sènior pel campionat d’Espanya.

Les novetats de l’equip de cross del FACVAC són: Xavi Garcia, nova incorporació de la temporada al FACVAC provinent del Joma Sports, guanyador de les dues últimes edicions de mitja marató de Tarragona. Angel Valderrama, ex-atleta vallenc amb un temps de 1hora i 4 minuts a la mitja marató, que retorna defensant els colors del seu primer club. Jaume Jové, vallenc que després d’haver retornat al món de l’atletisme de la mà del Club Natació Reus Ploms, aquest any s’incorpora al projecte del FACVAC. Jordi Toda, ex-atleta vallenc de mig fons que també retorna defensant els colors del seu primer club. Aquests nous atletes, juntament amb els que ja defensaven els colors del FACVAC com Abde Boutahri, Jordi Mateu, Ivet Martínez i Salvador Batlle, entre d’altres..., seran alguns dels integrants d’aquest nou projecte vallenc del FACVAC.

DEBUT DELS NENS DE L’ESCOLA EN COMPETICIÓ AQUESTA TEMPORADA.

Els nens de l’escola d’atletisme del FACVAC, acompanyats dels seus monitors i dels atletes federats del club, es desplaçaran amb autocar a Vilaseca per disputar el primer dels crossos de la temporada. Des del Club es vol fomentar la idea de realitzar activitats en grup per tal que els nens de l’escola visquin les mateixes experiències que els atletes federats del FACVAC. Els nens i nenes de l’escola d’atletisme hauran de recórrer distàncies d’entre 200 i 2000 metres depenent de les categories. Aquesta temporada el club ha apostat per l’escola d’atletisme, reforçant l’staff tècnic de monitors, on Dídac Rios, Marc Toda, Sílvia Batalla i Lídia Pons, sota la direcció tècnica d’Emili Aubareda, són els quatre tècnics responsables de l’escola d’atletisme.

EQUIP DE FONS EN RUTA.

El debut de l’equip de fons en ruta del FACVAC serà el dia 30 de novembre a la Mitja Marató de Tarragona. Aquest equip, format per alguns dels atletes de l’equip de cross, altres atletes del club com Eloi Borràs, Joan Carles Purcalla, Raúl Santó, Joan Mateu, Quim Royes, Jordi Tous, Xavi Borràs, Abdul Jalal, entre d’altres, i noves incorporacions de la present temporada, participarà en les diferents curses de fons en ruta de la zona i alguna de caràcter internacional, i no es descarta la participació de l’equip al Campionat de Catalunya de Marató per relleus ni al Campionat d’Espanya de Mitja Marató per equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada