19 de gener del 2009

QUART_DE_MARATO_REUS

9 ATLETES DEL FACVAC AL QUART DE MARATÓ DE REUS

El passat diumenge 18 de gener una expedició de 9 atletes del FACVAC es va desplaçar fins a la capital del Baix Camp per tal de disputar la 50a edició del Gran Premi Marcel•lí Gené, ara en format de quart de marató (10.548 metres). La cursa es va desenvolupar amb una bona temperatura de 10 graus pels carrers de Reus.

La cursa va ser guanyada en categoria masculina per l’atleta local Senén Escoda (CN Reus Ploms). Quim Royes (FACVAC) va ser el primer atleta del FACVAC en creuar la línea d’arribada amb un bon crono de 39’27” entrant en la 20a posició i demostrant una gran forma en el seu retorn a l’atletisme de competició. En la 52a posició de la cursa va entrar Jordi Tous (FACVAC) que amb un bon temps de 41’38” esta demostrant una gran progressió. Pere Josep Lopez (FACVAC) va acabar la cursa amb 41’58” en la 56a posició. Xavi Borras (FACVAC) va acabar en una bona 115a posició amb un bon temps de 43’59” en la recta final de la seva preparació per la marató de Barcelona. Raúl Santó (FACVAC) va fer un gran registre de 44’07, millorant en cada cursa que disputa, i acabant en una bona 120a posició. Joan Carles Purcalla (FACVAC) recuperant-se mica en mica d’alguns problemes físics va acabar en 165a posició amb un temps de 46’19”. Ivet Martínez (FACVAC), aquest cop en tasques d’acompanyant, va acabar la cursa en 217a posició amb un temps de 47’51”. El vallenc Marc Guash, debutant amb la camiseta del FACVAC, va fer una gran cursa, acabant en la 232a posició amb un temps de 48’24”.

La vallenca del FACVAC Laura Bascuñana, va acabar la cursa en una bona 299a posició de la general amb un temps de 51’18”, tot i no haver-se trobat en les millors condicions físiques. La categoria femenina va ser guanyada per l’atleta del FC Barcelona, Marta Gómez.