8 de maig del 2008

LLIGA CATALANA CLUBS 3º JORNADA

L’EQUIP DEL FACVAC PARTICIPARÀ A LA TERCERA JORNADA DE LLIGA

El pròxim diumenge 11 de maig el FACVAC organitza i participa en la tercera jornada de lliga catalana de clubs que es disputarà a les instal·lacions d’atletisme de Cambrils.

En aquesta jornada, els equips masculí i femení estaran en disposició de lluitar pel primer lloc de la competició. Els dos equips del FACVAC s’estan reforçant amb noves incorporacions, principalment d’exatletes del club que per varis motius havien deixat la disciplina del club i que ara volen ser partíceps d’aquest nou projecte. La incorporació més destacada en aquesta jornada serà la de Marcel Terrades, que els últims anys havia competit amb l’Integra 2 de l’Hospitalet, i que tot i haver estat uns anys sense competir, estarà en disposició de lluitar pels primers llocs en llençament de disc. Altres incorporacions estan previstes per la pròxima temporada, quan varis atletes vallencs en actiu que actualment competiexen per altres clubs, puguin formalitzar la seva fitxa amb el FACVAC. La baixa més significativa serà la de Sergi Miró, lesionat el pasat diumenge en el campionat de Catalunya de proves combinades.

La última jornada de Lliga també serà organitzada pel FACVAC i es disputarà a les pistes d’Atletisme de Valls el pròxim 18 de maig , aprofitant la recent homologació de la pista per realitzar competicions oficials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada