14 de maig del 2008

EL FACVAC ORGANITZA L´ULTIMA JORNADA DE LLIGA 2008


El pròxim diumenge els equips masculí i femení del club d’atletisme vallenc FACVAC participaran a la última jornada de lliga catalana. La competició es disputarà a les pistes d’atletisme municipals de Valls, aprofitant la recent homologació de les instal·lacions vallenques per a competicions oficials.



La federació Catalana d’atletisme ha concedit la organització de la última jornada de lliga Catalana de clubs al FACVAC, coincidint amb la organització dels campionats de Catalunya de proves combinades en categories de promoció que també es disputaran a la ciutat.



L’equip femení intentarà confirmar el domini demostrat en la anterior jornada de lliga sobre els altres clubs rivals, mentre que l’equip masculí intentarà diputar la victòria de la jornada als atletes de Vilafranca que actualment són les favorits al triomf.



Amb aquesta jornada es donarà per acabada la temporada de lliga catalana de clubs, on en la seva primera participació després de 14 anys d’absència, el FACVAC de Valls haurà obtingut una valiosa experiència de cara a la pròxima temporada, per la que el club vallenc està preparant un potent equip amb la incorporació d’atletes vallencs que actualment defensen els colors d’altres clubs i la reincorporació d’exatletes del FACVAC que, cada cop més, estan entrenant a les pistes vallenques amb intenció de reaparèixer.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada