8 de maig del 2008

XAVI GARCIA GUANYA CURSA DE L´ERMITA DE MONTBLANC

XAVI GARGIA S’IMPOSA LA CURSA DE L’ERMITA DE MONTBLANC

L’atleta d’Alió (Joma Sport), Xavi Garcia, va guanyar de nou en la cursa de l’Ermita de Sant Josep que va disputar-se el passat dijous dia 1 de maig a Montblanc. Garcia va imposar-se de forma còmode amb un temps de 34 minuts i 8 segons.

Més de 300 atletes van participar en la prova de fons, amb una distància de deu quilòmetres, i altres 200 van formar part de la cursa popular, que cada any es presenta més consolidada. Cal destacar la important participació de fins a deu atletes del FACVAC en la prova de fons i altres quatre en la popular. Així Abdul Jalal va assolir la quinzena posició amb un temps de 38 minuts i 4 segons. Ivet Martínez (39’09’’) va entrar en 25è lloc, tres posicions per davant de Xavi Flix (39’38’’). David Molina (40’36’’), Quim Royes (40’49’’), Oscar Rubio (42’58’’), Joan Carles Purcalla (45’46’’), Dolça Ollé (47’43’’) i Manoli Calderay (51’37’’) van completar la representació del club vallenc en la prova de fons.

D’altra banda, Héctor Calvo, Salvador Batlle, Montse Padró i Xavi Borràs van participar en la cursa popular.