14 de maig del 2008

MEETING INTERNACIONAL DE TENERIFE

 

BONS RESULTATS AL METING INTERNACIONAL DE TENERIFE

 

L’Espluguina Marta Miró (Agrupació Atlètica Catalunya) i la Vallenca Isabel López (Medilast Lleida) van participar el passat dissabte, amb invitació de l’organització, al Meting Internacional d’Atletisme de Tenerife.

 

Marta Miró (AAC) va aconseguir una brillant tercera posició en la prova dels 100 metres tanques, establint un registre de 14”29 que seria nova marca personal per l’atleta a no ser del vent favorable de +3.1 m/s. Per la seva banda, l’atleta vallenca Isabel López (Medilast Lleida) va disputar els 800 metres llisos on va entrar en la vuitena posició final aturant el cronòmetre en uns bons 2’27”17.

 

Marta Miró participarà aquest pròxim cap de setmana a la segona jornada de lliga estatal de clubs que es disputarà a València, i on encara està per determinar en quina disciplina competirà. De la mateixa manera, la també espluguina Lídia Pons (ISS l’Hospitalet) participarà en la prova de llençament de martell  en l’encontre de lliga de la Divisó d’Honor (màxima categoria estatal) que es disputarà el pròxim cap de setmana a Durango (Biscaia)

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada