27 de maig del 2008

PRÈVIA_CAMPIONAT_CATALUNYA

LA PRÈVIA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DESLLUÏDA PEL TEMPS

La prèvia del Campionat de Catalunya Aleví-Infantil-Cadet disputada el passat cap de setmana a Manresa ve quedar deslluïda per la pluja del dissabte i diumenge.En alevins Gerard Pérez va córrer els 600m amb un temps de 2'09''11 entrant en el lloc 11è de la seva sèrie. En la categoria infantil, Gerard Fernandez va fer un temps de 15''46 en el 80 m tanques i 38''06 en el 220m tanques, aconseguint classificar-se per les finals de Terrassa del pròxim 7 de juny.

Pel que fa la jornada del diumenge, la cadet
Berta Casanova va ser l'única atleta que va poder participar en la prova del salt de llargada. La intensa pluja i el fort vent en contra, va obligar a suspendre la resta de la competició. Malgrat les condicions adverses, Berta Casanovas va aconseguir un registre de 4.40 metres, quedant-se a un centímetre de la seva marca personal.