20 de maig del 2008

CAMPIONAT DE CATALUNYA COMBINADES ALEVI- INFANTIL-CADETCAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES ALEVI-INFANTIL-CADET A VALLSBerta Casanova (FACVAC) sisena en categoria Cadet FemeníEl passat cap de setmana, el FACVAC de Valls va debutar amb bona nota a nivell organitzatiu, de la mà de la Federació Catalana l’Atletisme, amb el Campionat de Catalunya de proves combinades que es va disputar durant dos dies a les pistes d’atletisme municipals, aprofitant la recent homologació de les instal·lacions per a la pràctica de competicions oficials.

Atletes vinguts d’arreu de Catalunya van valorar positivament tant la organització del campionat com les instal·lacions municipals per la pràctica d’aquest esport, fet molt positiu de cara a la organització de nous events atlètics.

Els 72 millors atletes de Catalunya de categories Aleví, Infantil i Cadet van desplaçar-se a Valls per disputar el campionat. La representació del club d’atletisme local FACVAC a la competició va ser per part de l’atleta Berta Casanova que va competir en la disciplina d’exatló en categoria Cadet Femení.

L’atleta Vallenca va assolir les següents marques en les sis proves d’aquesta disciplina:

100 metres tanques: 17''7 mp
salt d’alçada: 1.21 metres mp
llenáment de pes: 6.24 metres
salt de llargada: 4.19 metres
llençament de javelina 12.28 metres
100 metres llisos: 13''6

En total, l’atleta va fer 2231 punts, molt a prop de la seva marca personal, aconseguint una molt bona 6ª posició final.

A més del gran resultat obtingut, Berta Casanova es converteix en la primera atleta Vallenca a poder disputar un Campionat de Catalunya en pista a Valls.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada