27 de maig del 2008

JORNADA_DE_MINI_ATLETISME

UN CENTENAR DE NENS, AL MINI ATLETISME DEL FACVAC

 

Més d’un centenar de nens i nenes van participar aquest dissabte en la primera jornada de Mini Atletisme que, organitzada pel FACVAC amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i el Consell Esportiu de l’Alt Camp, es va disputar a les instal·lacions del Fornàs. El mal temps va amenaçar de nou aquesta festa de l’esport que no va poder comptar amb els infants de la Conca de Barberà, on va ploure intensament al llarg del matí.

 

La jornada començava, de forma puntual, a les deu del matí amb la possibilitat de practicar les diferents disciplines de l’atletisme. És el cas del salt d’alçada, el salt de llargada, el llançament de pes, les tanques o la sortida de velocitat. Amb l’ajuda dels monitors del club, els nens i nenes van aconseguir millorar la seva tècnica per superar amb èxit les diferents proves.

 

Fins a la una del migdia, el degoteig de nens va ser important, oferint unes molt bones sensacions tant pels participants com pel club, que va portar a terme una descoberta de talents entre els més joves de la comarca, i el més important va poder veure com els més petits gaudien de la pràctica d’aquest esport, fins ara poc conegut a la ciutat per la falta d’infraestructures.

 

Un cop finalitzades totes les proves, els participants van poder esmorzar amb coca i xocolata i van ser obsequiats una samarreta en record de la festa.  D’altra banda, es va oferir informació sobre el nou curs de l’Escola d’Atletisme del FACVAC, que de la mà de monitors qualificats, començarà de nou el dia 15 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, i que culminarà a mitjans del mes de juny.

 

De cara als propers dies, el FACVAC obrirà el període de preinscripcions per tal de començar a preparar els grups que, de dilluns a divendres, i de 5:30 a 7 de la tarda, podran gaudir de l’atletisme la pista del Fornàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada