20 de maig del 2008

ATLETES_DE_CASA_EN_DIFERENTS_COMETICIONS

BONS RESULTATS D’ATLETES DE CASA ALS SEUS ENCONTRES DE LLIGA

L’atleta Vallenca Marta Galimany (CE Universitari) va participar en la jornada de lliga disputada el passat diumenge a El Prat de Llobregat. Primerament l’atleta va disputar la prova dels 1500 metres llisos on tres rivals es van escapar en els últims 500 metres de cursa i, tot anar retallant-los distància fins els últims metres, va haver de conformar-se amb una bona quarta posició, establint una gran marca personal de 5’00”10. Posteriorment la Vallenca va disputar també la dura prova dels 3000 metres obstacles on va poder entrar en segona posició amb un bon registre de 11’58”. Sens dubte una gran actuació de Marta Galimany, completant dues dures proves en una mateixa jornada.

El també Vallenc Jaume Jové (C.N. Reus Ploms) va entrar en segona posició en la prova dels 800 metres llisos del quart encontre de lliga disputat a Reus el passat dissabte, establint un registre de 2’04”25. La carrera va ser tàctica, passant el primeR 400 en 1’07” i disputant-se la victòria en la recta final.

Per la seva banda, també cal destacar la participació de l’atleta Espluguí Ramon Gasull (F.C. Barcelona) als 5000 metres llisos de la jornada de lliga disputada a Manresa establint un registre de 15’26”34 en una cursa tàctica on els dos atletes de l’equip del Barça van dominar la prova des del principi adjudicant-se la primera i segona posició.

La També Espluguina Lídia Pons (ISS l’Hospitalet) va participar a l’encontre de lliga de Divisió d’Honor (màxima categoria estatal) disputat a Durango on va establir una marca de 51.17 m en la prova de llençament de Martell.

A Valladolid, i en encontre de lliga Nacional, la Vallenca Isabel López (Medilast Lleida) va participar en la prova dels 800 metres llisos on va aturar el cronòmetre en uns bons 2’26”54.

*Adjuntem foto de Marta Galimany durant la prova dels 3000 metres obstacles.