16 de juny del 2009

CAMPIONAT DE CATALUNA ALEVI I BENJAMI

GRANS RESULTATS D’ENRIC PARIS I ORIOL CARDIEL AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

El passat dissabte dia 13 de juny de 2009 es va disputar la fase final del campionat de Catalunya de categories benjamí i aleví a les instal·lacions atlètiques de Terrassa.

Els atletes de l’escola d’atletisme del FACVAC, Enric Paris i Oriol Cardiel, van particiar en les proves de salt de llargada benjamí i 2000 metres marxa aleví respectivament. Els joves atletes del FACVAC van guanyar-se la plaça pel Campionat de Catalunya en les fases classificatòries, on s’escollien els 12 millors atletes de cada prova.

En el salt de llargada benjamñi masculí, impressionant actuació de Enric París (FACVAC) que va aconseguir un excel·lent sisè lloc amb un gran salt de 3 metres i 33 centímetres que significa una nova marca personal. El jove atleta vallenc va tenir un comportament exemplar, saltant sense nervis i amb gran desició des de l’inici de la competició i millorant l’actuació realitzada en les fases classificatòries.

En la prova de 2000 metres marxa en categoria alevi masculi, espectacular actuació d’Oriol Cardiel (FACVAC), que amb gran esperit competitiu va aconseguir una gran setena posició, amb una gran marca de 13’40”05 que suposa una nova marca personal pel jove atleta vallenc. Oriol Cardiel, amb aquest resultat, va millorar també la classificació obtinguda tres setmanes abans en la fase classificatòria.

Els monitors de l’escola del FACVAC van valorar molt positivament l’actuació dels joves atletes, comentant que tan sols els van haver de treure una mica la pressió que ells mateixos s’havien pogut posar, per tal que puguessin gaudir al màxim d’allò que estaven fent. L’esperit competiu el van posar els propis atletes, que es van mostrar en tot moment altament concentrats en la competició per tal d’obtenir el millor resultat.