9 de juny del 2009

CURSA DE LA GUINEU

El FACVAC a la III Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig

La tercera edició de la Cursa del Guineu que es celebrà a la població del Vilanova del Bellpuig, va comptar amb més de 500 corredors que van prendre part en les diferents curses que s’havien organitzat durant tot el matí: curses amb cadires e rodes, cursa de 5 km, cursa de 10km, curses per a nens de diferents distancies ect... La més disputada de la matinal va ser sens dubte la cursa de 10 km, que transitava en la seva major part per camins de terra i algun tram asfaltat fent dues voltes a un recorregut de 5 km. Els corredors van poder gaudir d’un dia perfecte per córrer, amb una molt bona temperatura.

El FACVAC va presentar tres dels seus atletes a la cursa dels 10 km. El primer classificat dels atletes de Valls va ser Raul Santó, que entrant en el lloc 102 de la general i un tenps de 45’33”, va tenir un espectacular duel amb el també vallenc del FACVAC Marc Guasch, que li va anar retallant distància durant tota la cursa al Raul fins entrar tan sols a 2 segons seus. Marc Guasch amb un temps de 45’35” va entrar en la 103a posició. Per la seva banda, Joan Carles Purcalla va acabar la cursa amb un temps de 48’05” en la 136a posició.

Aquesta cursa dona inici a un mes de juny ple de curses a les comarques lleidetanes: el dia 14 la cursa d´Almacelles, el 21 la cursa del Templers i le 28 la Cursa del Belloc d´Urgell.