2 de juny del 2009

FASE PRÈVIA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA


POL OLIVÉ, DIDAC AMORÓS, ORIOL CARDIEL I ENRIC PARÍS CLASSIFICATS PER LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

El passat cap de setmana es van disputar a diferents pistes de Catalunya les fases prèvies del Campionat de Catalunya en diferents categories de promoció.

Tots els atletes del FACVAC que van participar-hi van aconseguir classificar-se entre els millors de Catalunya per disputar la fase final.

En categoria Cadet Masculí, Els atletes del FACVAC Pol Olivé i Dídac Amorós van desplaçar-se a Ascó per tal de disputar la fase prèvia de la seva categoria. Pol Olivé va aconseguir igualar la seva millor marca personal en salt de perxa amb 2.20 metres, aconseguint la classificació per la final. Per la seva banda, Dídac Amorós va aconseguir la classificació per la fase final del Campionat de Catalunya Cadet en les proves de llançament de martell i de pes. L’atleta del FACVAC va aconseguir una marca de 17.12 metres en el llançament de martell i de 7.42 metres en el llançament de pes, que suposa la seva millor marca personal.

En categories Aleví i Benjamí els atletes del FACVAC Oriol Cardiel i Enric París van desplaçar-se fins a les pistes del Prat de Llobregat per disputar la seva fase prèvia als campionats de Catalunya, aconseguint també els dos atletes la classificació per la fase final del Campionat de Catalunya. En categoria Aleví, l’atleta Oriol Cardiel va participar en els 60 metres2000 metres marxa on el jove atleta del FACVAC va aconseguir un registre de 14’37”19 que suposava una millor marca personal de l’atleta millorant en més d’un minut la seva anterior marca, i aconseguint d’aquesta manera una brillant classificació per la fase final del Campionat de Catalunya. En categoria Benjamí l’atleta del FACVAC Enric París va participar en els 60 metres llisos on va aconseguir un registre de 10”4, i en la prova de salt de llargada on amb uns bons 3.03 metres va aconseguir la classificació per la fase final del campionat. tanques on va aconseguir un registre de 13”16 i en la prova dels

L’atleta del FACVAC Ferran Pallàs, que partia amb grans opcions de classificar-se també per la fase final dels campionats no va poder participar a la fase prèvia a causa d’una lesió al genoll que es va fer durant un partit de bàsquet que va disputar el dissabte al matí.

D’aquesta manera, els atletes del FACVAC que van participar a la fase prèvia dels Campionat de Catalunya van aconseguir tots ells la classificació per disputar els campionats de Catalunya, situant-los ja entre els 12 millors atletes catalans de la seva especialitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada