24 de juny del 2009

GRANS REGISTRES DE MARTA MIRO MARIA CASANOVA I JULIA OLLE

GRANS REGISTRES DE MARTA MIRO, MARIA CASANOVA I JÚLIA OLLÉ A BARCELONA

Marta Miró (FC Barcelona) va tornar a meravellar a tothom en el control realitzat la passada setmana a les pistes Joan Serrahima de Barcelona. L’espluguina va aconseguir una brillant marca de 13”78 als 100 metres tanques amb un leuger vent legal de +0.5 m/s, millorant una mica més les últimes actuacions i apropant-se a tant sols dues centèssimes de segon del rècord de Catalunya Absolut, que ostenta Esmeralda Arriscado des de fa uns anys. L’atleta del FC Barcelona es troba en un espectacular estat de forma i tindrà noves oportunitats al llarg de la temporada d’aconseguir aquest rècord.

Per la seva banda, Maria Casanova (FACVAC) va aconseguir també un espectacular registre en els 100 metres llisos amb una marca de 13”28, que significa una nova marca personal per l’atleta júnior del FACVAC i que es queda a tant sols 4 centèssimes de segon del rècord de Valls de la distància en poder de la també atleta del FACVAC Sílvia Batalla. Maria Casanova tindrà noves oportunitats aquesta temporada d’aconseguir millorar aquest registre i mirar de fer-se amb el rècord vallenc.

Júlia Ollé (FACVAC) en el seu debut en un control atlètic a Barcelona, va aconseguir una bona marca en els 5000 metres llisos amb 19’55”72, que puposa una nova millor marca personal per l’atleta del FACVAC. Júlia va haver de córrer en solitari tota la cursa i va saber mantenir el ritm,e de cursa adequat en tot moment, per acabar forta la última recta i aconseguir el seu primer crono sub 20’ als 5000 metres llisos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada