9 de juny del 2009

CONTROL ATLETIC BARCELONA

MARCA PERSONAL PER ABDE BOUTAHRI I JOAN MATEU A BARCELONA

El passat dissabte es va disputar a les pistes Joan Serrahima de Barcelona el segon dels controls atlètics juvenils-júnior-promesa en pista. En aquest control van participar els atletes del FACVAC Abde Boutahri i Joan mateu en els 800 metres llisos, Gema Terradas en llançament de martell i Sergi Miró en salt amb perxa i salt de llargada.

Abde Boutahri (FACVAC) va aconseguir la seva millor marca personal en els 800 metres llisos amb uns bons 1’58”37 millorant en 4 dècimes de segon la millor marca personal aconseguida per l’atleta de l’Espluga de Francolí feia tan sols unes setmanes. Boutahri va saber córrer una cursa no massa favorable per a aconseguir grans registres, i demostrant que es troba en el millor estat de forma de la seva vida.

Per la seva banda, Joan Mateu, també va aconseguir la seva millor marca personal de la distància dels 800 metres llisos amb uns prometedors 2’12”22. El Jove Atleta, també de l’Espluga de Francolí , que encara es troba en categoria juvenil, apunta bones maneres, aconseguint també els millors registres de la seva vida.

En la prova de llançament de martell, Gemma Terradas (FACVAC) va aconseguir un millor llançament de 35.72 metres, que no millora la seva millor marca personal, però apropa a la jove atleta de Nulles al seu millor estat de forma.

L’espluguí Sergi Miró (FACVAC) va participa en la prova de salt amb perxa on va aconseguir superar el llistó en 3.90 metres. L’atleta va intentar la seva millor marca personal en tres intents sobre els 4.05 metres que finalment no va poder superar. Posteriorment l’atleta júnior del FACVAC va participar en la prova de salt de llargada, que ja estava començada, i on l’atleta no va tenir temps de quadrar una bona carrera i no va poder disputar el concurs en condicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada