16 de juny del 2009

MARTA MIRO FREGA EL RECORD DE CATALUNYA

MARTA MIRÓ FREGA DEL RÈCORD DE CATALUNYA DE 100 METRES TANQUES

El passat dimecres 10 de juny, en el marc del trofeu Campmany de Barcelona disputat a les pistes Joan Serrahima, l’atleta espluguina Marta Miró (FC Barcelona) va millorar l’impressionant registre aconseguit feia una setmana a Ginebra en els 100 metres tanques, assolint uns espectaculars 13”82. Amb aquesta marca, Marta Miró aconsegueix apropar-se a tan sols 6 centèssimes del rècord de Catalunya Absolut de la distància. Marta Miró es troba en un gran moment de forma i haurem de seguir molt atents les pròximes actuacions de la jove atleta de l’Espluga.

La també espluguina Lídia Pons (ISS l’Hospitalet) va realtzar també un gran concurs de llançamentr de martell, on amb tres llançaments per sobre dels 52 metres es va acostar molt a la seva millor marca personal, amb un millor llançament de 52 metres i 47 centímetres. En el mateix concurs de llançament de matell l’atleta del FACVAC Gemma Terradas va aconseguir un millor llançament per sobre dels 35 metres, una mica lluny encara de la seva millor marca personal i rècord del FACVAC.

En els 1500 metres llisos, bona actuació de l’atleta de l’Espluga Ramón Gasull (FC Barcelona) que va aconseguir baixar de la barrera dels 4 minuts per segon cop, amb uns 3’59”65 que suposen la seva segona millor marca personal.

En la mateixa jornada l’atleta vallenc del FACVAC, Jordi Toda, va participar en la prova dels 3000 metres obstacles, prova atlètica on el vallenc mica en mica va agafant confiança i on va aconseguir un registre de 9’57”57 que suposa una nova marca personal per l’atleta vallenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada