9 de juny del 2009

RECORD DE VALLS DE MARTA GALIMANY ALS 3000 M OBSTACLES A SANTANDER

RÈCORD DE VALLS DE MARTA GALIMANY ALS 3000 M OBSTACLES A SANTANDER

El passat dissabte l’atleta de l’Espluga de Francolí Lídia Pons i la vallenca Marta Galimany, van volar fins a Santander a defensar els colors del seu club (ISS l’Hospitalet) en la fase de permanència a la Divisió d’Honor, màxima categoria de l’atletisme a l’estat espanyol. Les dues atletes van contribuir en gran mesura al bon resultat aconseguit a nivell global pel seu club, que seguirà un any més a la màxima categoria estatal.

Lídia Pons va tenir un gran comportament a la pista guanyant la prova de llançament de martell amb un millor llançament de 51,38 metres. Lídia Pons està aconseguint dia a dia millorar les seves marques, apropant-se ja al seu òptim estat de forma, que l’hauria de permetre llançar per sobre dels 53 metres ben aviat, distància que la jove atleta Espluguina té com a millor marca personal.

Marta Galimany, va participar en la prova dels 3000 metres obstacles, on va fer una cursa molt intel·ligent, corrent de menys a més i assolint un gran quart lloc final amb un bon registre de 11’36”65 que suposa un nou rècord vallenc de la distància, rebaixant en tres segons l’anterior rècord que ella mateixa posseïa.

Grans resultats per les dues atletes que entren amb els tècnics del FACVAC a les pistes de Valls, en el seu darrer encontre de lliga de la temporada.