24 de juny del 2009

POL OLIVE 11 DE CATALUNYA CADET EN SALT AMB PERXA

POL OLIVÉ 11é DE CATALUNYA CADET EN SALT AMB PERXA

El passat dissabte 10 de juny es va disputar la fase final del campionat de Catalunya d’atletisme en pista de la categoria Cadet. El campionat es va disputar a les pistes del Prat de Llobregat.

L’atleta del FACVAC Pol Olivé, que va aconseguir la classificació per a la fase final del campionat de Catalunya de Perxa al classificar-se en la fase prèvia disputada a Amposta, va aconseguir un millor salt de 2.20 metres2.40 metres sobre els que va fer tres intents nuls. L’atleta de Masmolets que es troba tot just en la seva primera temporada practicant aquest esport, va provar una nova perxa, més rígida que la utilitzada al llarg de la temporada i que requereix una major força i tècnica. En la primera competició amb la nova perxa, en Pol no va poder adaptar-se totalment a les noves prestacions, tot i que va acabar amb unes molt bones sensacions que de ben segur l’han de portar en pròximes competicions a aconseguir noves marques personals.