1 de juliol del 2009

BON PAPER DELS ATLETES DEL FACVAC A LA CURSA DE BELLOC

BON PAPER DELS ATLETES DEL FACVAC A LA CURSA DE BELL-LLOC D’URGELL

Una representació d’atletes de fons del FACVAC es va desplaçar a la localitat de Bell-Lloc d’Urgell, per donar la benvinguda a una nova cursa de fons al calendari atlètic. Prop de 200 corredors van prendre la sortida en una matinal molt calurosa. El circuit de la prova era per pistes forestals i tenia la dificultat d’alguns desnivells llargs i prolongats, que va fer suar de valent a tots els participants que aprofitaven cada gota d’aigua que els va donar l’organització per suportar la calor.

L’atleta d’Alió Xavi Garcia va sortir de manera molt conservadora al buscar tan sols fer un entrenament de ritme aprofitant la cursa de Bell-Lloc. L’atleta del FACVAC va acabar de manera còmode en la 6a posició final amb un temps de 38’59”.

L’atleta del FACVAC Joan Carles Purcalla va aconseguir acabar la cursa en una bona 56a posició amb un temps de 47’02”, mentre que l’atleta de Valls Raúl Santó, es va haver de conformar aquest cop amb la 71a posició amb un temps de 48’18”.