7 de juliol del 2009

VICTORIA I MARCA PERSONAL DE RAMON GASULL A BARCELONA


VICTORIA I MARCA PERSONAL DE RAMON GASULL A BARCELONA

El passat dissabte 4 de juliol es va disputar a les pistes Universitàries de Barcelona el Memorial Atlètic Lluís Uribe, on van participar Ramon Gasull (FC Barcelona) i Maria Casanova (FACVAC). El mal estat de les pistes Universitàries va condicionar les marques dels atletes participants en les proves tècniques i de velocitat.

L’atleta de l’Espluga de Francolí Ramon Gasull (FC Barcelona) va guanyar els 3000 metres llisos de manera molt clara, aconseguint a més una gran marca personal de 8’33”81. L’atleta Espluguí va acabar la cursa amb molt bones sensacions, cobrint la última volta de 400 metres amb uns espectaculars 1’05”. Ramon Gasull es troba en un gran moment de forma i està buscant una bona cursa de 5000 metres per atacar també la seva millor marca personal de la distància.

L’atleta vallenca Maria Casanova (FACVAC) va participar en els 100 metres llisos, on el mal estat de la pista va impedir que en general s’aconseguissin bons registres. Maria va córrer les semifinals amb 13”35, millorant el seu registre a la final amb 13”27, molt a prop del rècord de Valls aconseguit per ella mateixa tres dies abans.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada