28 de juliol del 2009

marta miro a anglaterra

MARCA PERSONAL DE MARTA MIRO EN HEPTATLÓ A ANGLATERRA

Els dies 18-19 de juliol l’atleta espluguina Marta Miró (FCB) es va traslladar a la localitat anglesa de Hexham per tal de participar al Míting Internacional de probes combinades que s’hi celebrava.

La Marta participava en aquest míting tres dies desprès d’haver batut el record català de 100 metres tanques al Míting de Mataró i amb la clara intenció de fer marca personal a l’heptatló.

L’atleta blaugrana va trobar-se a Anglaterra amb unes condicions meteorològiques adverses que van fer que la competició fos molt difícil durant tot el cap de setmana, tot i la pluja i el vent regnant Miró va afrontar amb valentia tota la competició.

La primera proba de l’heptatló, els 100 m. tanques no van anar gaire be fent 14,30 una mica lluny de la seva marca de tres dies enrera, tot i la pluja però va fer 1,69 a l’alçada (millor marca de la temporada) 10,60 al pes, i 25,99 als 200 m. ll. (segona millor marca de sempre).

El segon dia amb un temps semblant, va fer 5,91 al salt de llargada, a un sol centímetre de la seva marca personal, 36,86 a la javelina (marca de la temporada), als 800 va fer 2,38,24, finalitzant l’heptatló amb 5168 punts que és marca personal.

Malgrat tot la Marta va tenir unes bones prestacions a la combinada, finalitzant en 6a posició i va ser la única atleta de les participants en fer marca personal, ja que la majoria es va quedar a molts punts de les marques d’inscripció.

El proper cap de setmana l’atleta espluguina participarà al Campionat d’Espanya Absolut que es disputa a l’Estadi Lluís Companys de Barcelona, Miró participarà en els 100 m. tanques, proba en la que és la tercera atleta del rànquing espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada