1 de juliol del 2009

CINC PODIS PELS VETERANS DEL FACVAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

El passat diumenge 28 de juny es va disputar el campionat de Catalunya d’atletisme per atletes de categoria Veterans. El campionat es va disputar a les pistes de Can Dragó de Barcelona amb un gran èxit de participació.

L’atleta Vallenc i director tècnic del FACVAC Emili Aubareda va fer valer els pronòstics i es va imposar en la prova de salt de llargada en categoria M50 amb un millor salt de 4.77 metres. L’atleta del FACVAC també va guanyar en la prova de llançament de javelina amb un millor llançament de 28.70 metres. En la prova de triple salt, Emili Aubareda es va haver de conformar amb la segona posició final amb un salt de 10.04 metres, quedant-se a poc d’aconseguir un triplet espectacular.

En categoria M45, l’atleta del i entrenador del FACVAC Jordi Miró, va aconseguir la medalla de plata en la prova de llançament de martell amb uns bons 22.61 metres que signifiquen una nova marca personal. En la prova de llançament de pes, Jordi Miró va acabar en la 5à posició amb un millor llançament de 7.22 metres que també es convertia en la seva millor marca.

En categoria M40, l’atleta vallenc del FACVAC Héctor Calvo va aconseguir la medalla de plata amb un registre de 11’30”37, lluny de la seva millor marca. L’atleta vallenc es va limitar a assegurar la medalla d’argent i aprofitarà el control atlètic que es disputarà el dia 4 de juliol a Valls per atacar la seva millor marca personal de la distància.

Si a aquestes medalles, sumem la medalla de bronze en categoria M35 d’Angel Valderrama aconseguida fa uns mesos en el Campionat de Catalunya de 10000 metres en pista, podem comprovar com tots els tècnics del FACVAC han aconseguit aquest any medalla al campionat de Catalunya en categoria Veterans, fet inèdit fins ara a Valls. D’aquesta manera els tècnics del FACVAC demostren les seves aptituds també en competició.