1 de juliol del 2009

GRANS RESULTATS DELS JUNIORS DEL FACVAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

El passat dissabte 27 de juny es va disputar el Campionat de Catalunya Júnior a les pistes de Vic, on tots els atletes júniors del FACVAC van tenir un paper destacat.

En la prova de llançament de martell, l’atleta de Nulles Gemma Terradas (FACVAC) va aconseguir una bona 4a posició amb un millor llançament de 36.40 metres. Gemma Terradas, mica en mica s’apropa a les seves millors marques i intentarà aconseguir marca personal al pròxim control atlètic que es disputarà a Valls el dia 4 de juliol.

L’atleta vallenca Maria Casanova, va tenir una destacada actuació. En les semifinals dels 100 metres llisos l’atleta del FACVAC va aconseguir el pas a la final amb un gran registre de 13”25, que suposava la millor marca personal de l’atleta i es quedava a tan sols una centèssima de segon del rècord de Valls de la distància. A la final, Maria Casanova va córrer fantàsticament, aconseguint igualar la marca de les semifinals i acabant en una bona 7a posició. La jove atleta del FACVAC, que es troba en el primer any de la categoria, va participar també en la prova dels 200 metres llisos on va aconseguir la brillant 5à posició del campionat. En aquesta prova, el fort vent en contra de -5.1 metres/segon va impedir l’execució de bones marques a les participants, aconseguint l’atleta vallenca un registre de 28”84.

L’atleta del FACVAC Sergi Miró, especialista en proves combinades, va tenir també una destacada actuació en el salt de llargada. L’atleta de l’Espluga de Francolí va començar el concurs una mica gris amb els quatre primers salts per sota de les seves possibilitats. En el cinquè salt el jove atleta, júnior de primer any, va començar a saltar bé aconseguint un registre de 6.50 metres. En l’últim salt, Sergi Miró va aconseguir uns bons 6.62 metres, a tant sols 1 centímetre de la seva millor marca, i amb bon regust de boca al deixar-se uns centímetres valuosíssims a la caiguda. L’atleta del FACVAC va aconseguir una bona 5a posició final, i també intentarà aconseguir la seva marca personal al control atlètic de Valls del dia 4 de juliol.