21 de juliol del 2009

RECORD DE CATALUNYA ABSOLUT DE MARTA MIRO

ESPECTACULAR RÈCORD DE CATALUNYA ABSOLUT DE MARTA MIRÓ

El passat dimecres 15 de juliol es va disputar a les pistes d’atletisme de Marató una nova edició del Meeting Internacional d’atletisme de la ciutat.

En la prova dels 100 metres tanques la l’atleta de l’Espluga de Francolí Marta Miró (FC Barcelona) va aconseguir un brillantíssim rècord de Catalunya absolut. L’atleta ja s’havia apropat en un parell d’ocasions a l’anterior rècord Català que ostentava Esmeralda Arriscado amb un temps de 13”76. Va ser a Ginebra, el dia 6 de juny, quan marta Miró va establir el seu primer registre per sota dels 14”100 D’aquesta manera Marta Miró, especialista en proves combinades, es converteix en la millor atleta catalana de tots els temps en la prova dels tanques. Des de llavors l’atleta del FC Barcelona es va arribar a apropar fins a tan sols dues centèssimes de segon del Rècord, amb uns espectaculars 13”78 aconseguits en un control atlètic disputat a Barcelona a finals del mes de juny. Quan tothom ja veia molt abast el rècord per l’atleta de l’Espluga de Francolí, la seva companya d’entrenament i amiga, Cristina Bàrcena, va aconseguir rebaixar el rècord de Catalunya fins a uns espectaculars 13”68 en el marc dels Jocs del Mediterrani disputats a Pescara, posant més difícil encara per marta Miró la consecució del rècord català de la distància. No ha estat fins al Meeting de Mataró del passat 15 de juliol on Marta Miró va aconseguir de manera brillant la gran fita, establint un nou i impressionant registre de 13”62, que converteix a la jove atleta de l’Espluga en la millor atleta catalana de tots els temps en els tanques. Marta Miró disputarà els campionats d’Espanya d’atletisme el pròxim 1 i 2 d’agost a l’Estadi Olimpic de Barcelona, on haurà de decidir si disputa l’heptatló o es centra en els 100m tanques.

En el mateix meeting també van participar, en la prova dels 1500 metres llisos, els atletes del FACVAC Jaume Jové i Jordi Toda i l’atleta de l’Espluga Ramon Gasull (FC Barcelona). En una cursa rapidíssima Ramon Gasull es va situar en tot moment en el cap de cursa, mentre que Jaume Jové i Jordi Toda lluitaven a cua de grup per seguir el ritme de carrera. A la última volta Jaume Jové va iniciar la seva ja característica remuntada per acabar en una bona 6a posició final aconseguint un gran registre de 3’56”36 que significa una nova marca personal per l’atleta del FACVAC. Ramon Gasull (FC Barcelona) va acabar en la setena posició aconseguint també la seva millor marca personal amb uns bons 3’56”73. Jordi Toda (FACVAC), va acabar també bé la cursa entrant en la 10 posició amb un registre de 4’00”16 que significa la seva millor marca des del seu retorn a l’atletisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada