21 de juliol del 2009

DOS NOUS RECORDS DE LA PISTA EN EL CONTROL ATLETIC DE VALLS

El passat dissabte 18 de juliol, el FACVAC va tornar a organitzar un control atlètic a les pistes d’atletisme de Valls, de la mà de la Federació Catalana d’Atletisme, convertits ja en un referent per a la consecució de bones marques personals per atletes vinguts d’arreu de Catalunya.

La primera de les proves a disputar-se va ser el llançament de martell femení, on va participar l’atleta espluguina Lídia Pons (ISS l’Hospitalet). Lídia no va acabar de trobar-se còmoda en competició i va aconseguir un millor llançament de 51.60 metres que la va situar a la segona posició, però lluny encara de la seva millor marca personal. Lídia Pons tornarà a competir el pròxim dimecres 22 de juliol a Manresa per tal de buscar la mínima per a disputar els Campionats d’Espanya absoluts que es disputaran a l’Estadi Olímpic de Barcelona els dies 1 i 2 d’agost.

En la prova dels 400 metres llisos, l’atleta del FC Barcelona Cristina Casimiro va establir un nou rècord de la pista amb uns espectaculars 56”3, que suposen també la millor marca personal de la temporada per a l’atleta blaugrana. En la mateixa prova la vallenca Marta Galimany (ISS l’Hospitalet) va aconseguir un registre de 1’04”8 i Montse Padró (FACVAC) una marca de 1’13”0.

En la prova dels 1500 metres llisos, l’atleta esplugui del FACVAC Abde Boutahri va ser l’encarregat de marcar el ritme de cursa fins els primers 1000 metres. En aquesta cursa, l’atleta vallenc Jaume Jové (FACVAC) es va imposar a la recta final i amb un altre dels seus finals espectaculars a Ramon Gasull (FC Barcelona), aconseguint un nou rècord de la pista de Valls amb uns bons 3’58”5. L’espluguí Ramon Gasull va acabar en segona posició amb un bon registre de 3’58”7 molt a prop de Jaume Jové. En tercera posició de la cursa el també atleta del FACVAC Jordi Toda va aconseguir un registre de 4’04”5.

Novament marques de nivell català en un control atlètic del FACVAC. El nom de Valls apareix ja en nombroses ocasions al rànquing català d’atletisme com a lloc de realització de la marca personal de molts atletes, gracies al gran treball organitzatiu del club d’atletisme vallenc.