15 de juliol del 2009

GRAN PAPER DELS JUNIORS DEL FACVAC AL CAMPIONAT ESPANYA

GRAN PAPER DELS JÚNIORS DEL FACVAC AL CAMPIONAT D’ESPANYA

Maria Casanova frega el podi en els 4x100 metres llisos i Sergi Miró acaba en 8a posició al salt de llargada amb nova marca personal.

El passat cap de setmana es van disputar a la localitat de Calvià (Mallorca) els Campionats d’Espanya d’atletisme en Categoria Júnior. Els atletes del FACVAC Sergi Miró i Maria Casanova hi van tenir una gran actuació.

Maria Casanova va participar a la prova dels 100 metres llisos, on va tenir una bona actuació acabant en la 6a posició de la seva semifinal amb un temps de 13”55. El vent en contra que va bufar just a la seva semifinal de -2.3 metres per segon va impossibilitar la execució d’una millor marca que la portés fins a la final de les 8 millors atletes. L’atleta, que es troba en el seu primer any de categoria júnior, va participar també en l’equip de 4x100 metres llisos amb l’Agrupació Atlètica Catalunya, aconseguint una important 4arta posició, a tan sols mig segon de la medalla de bronze. L’atleta vallenca del FACVAC està acabant la temporada de manera brillant assolint uns grans registres personals tant en els 100 metres llisos com en els 200 metres llisos, convertint-se ja a la seva edat en una de les millors velocistes vallenques de tots els temps.

L’atleta del FACVAC Sergi Miró va participar a la prova de salt llargada. L’atleta espluguí és especialista en proves combinades, on és un dels millors atletes de l’estat en categoria júnior. El poc temps que ha pogut invertir aquesta temporada el jove atleta del FACVAC en la preparació del decatló, va fer que l’atleta decidís no disputar-lo aquest any al Campionat d’Espanya. D’aquesta manera, Sergi Miró va fer valdre la marca aconseguida al control atlètic de Valls del dia 4 de juliol en el salt de llargada per participar en la final d’aquesta disciplina. Sergi, que partia amb la 14a millor marca dels participants va demostrar el seu gran esperit competitiu superant-se a si mateix en una gran final i aconseguint la seva millor marca personal amb un gran salt de 6.80 metres que el va situar fins a la vuitena posició de la final. La marca aconseguida per Sergi Miró a Mallorca, que també es troba en el primer any de la categoria júnior, suposa un nou rècord del FACVAC en salt de llargada.

Una delegació de 10 atletes del FACVAC es van desplaçar fins a Mallorca per tal d’animar als júniors del club i de pas aprofitar el sol i les platges de la Illa. Un cap de setmana rodó pel FACVAC, tant pels atletes com pels animadors.