NOU!

NOVA TEMPORADA 2021-2022

  LA TEMPORADA 2021-2022 COMENÇA EL PROPER 6 DE SETEMBRE. SOM-HI! La nova temporada 2021-20 22   és a punt de començar.   La inscripció està...

28 de juliol de 2009

EL FACVAC TRIATLO AL TRIATLO DE LA VILA


EL FACVAC TRIATLÓ AL TRIATLÓ DE LA VILA

El passat diumenge els triatletes del FACVAC es van desplaçar fins a Barcelona per a prendre part en la segona prova de les Zoot Triathlon Series. Aquesta prova es una de les més concorregudes a nivell estatal i va comptar amb la participació de més de 1500 participants, fent veure el gran creixement que està tenint aquest esport a tot el territori.

La cursa va començar molt d’hora, i a les 8:00 els nostres triatletes ja nedaven a la platja del Port Olímpic per cobrir 750 metres. La natació es va fer força dura degut al nombrós grup de triatletes que es van tirar a l’aigua i els cops van dificultar el segment.

Un cop passat aquest segment els nostres van pujar dalt de la bicicleta. Tan l’Oscar, com en Francesc van sortir ben col·locats i es van situar en un grup capdavanter amb la bicicleta. Però ja a la segona volta quan els dos planejaven atacar el grup i tirar més endavant en Francesc va punxar i va haver d’abandonar. Tot i així l’Oscar va remuntar moltes places en aquest segment i es col·locava entre els 100 primers.

Per darrere en Jesús pràcticament feia tot sol la primera volta al circuit en bici i només es va enganxar a un grup a la segona volta i que el va ajudar a fer més fàcil el segment. Per la seva banda en Pep va remuntar força posicions amb la bicicleta rematant la feina en la cursa a peu.

L’Oscar en el tram a peu de 5km va perdre totes les posicions que havia guanyat en els segments precedents ja que sortia d’una lesió i portava molts dies sense poder córrer tot i així va acabar el triatló en una meritòria 191a posició de la general. En Jesús va acabar en la 425a posició i en Pep es va fer amb la 596a posició final.

Ara els nostres triatletes comencen les vacances de competicions esperant el dia 5 de setembre on disputaran el Ct. Catalunya de l’especialitat. Aquesta prova té la característica que serà un triatló de distància olímpica (1.500m nedant + 40 km de bicicleta + 10 km a peu) i tant en Francesc com en Jesús debutaran en aquesta distància. Per tant nous reptes i motivacions per als nostres triatletes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada