15 de juliol del 2009

EL FACVAC AL TROFEU PONSATI DE BARCELONA

El passat cap de setmana es va disputar el Trofeu Ponsati a les pistes de Can Dragó de Barcelona. Quatre atletes vallencs hi van prendre part amb resultats destacats.

El dissabte es van disputar els 1500 metres llisos on en categoria femenina va participar Júlia Ollé (FACVAC). L’atleta vallenca va sortir a un ritme adequat la primera volta, i tot i que finalment no va poder millorar la seva marca personal, va aconseguir un bon registre de 5’30”70. En els 1500 metres llisos masculins, Jordi Toda (FACVAC) va sortir conservador en una cursa un pel descafeïnada, on finalment va aconseguir la victòria amb un temps de 4’04”05, lluny però dels seus millors registres.

En jornada de diumenge es van disputar els 800 metres. En categoria femenina la vallenca Marta Galimany (ISS l’Hospitalet) va fer una cursa valenta que li va permetre millorar la seva marca personal establint un registre final de 2’25”06. En categoria masculina Abde Boutahri (FACVAC) va sortir un pel massa conservador a la prova dels 800 metres llisos, on no va poder millorar la seva marca personal, tot i aconseguir un bon registre de 1’59”73. llisos