7 de juliol del 2009

RECORD DE VALLS DE MARIA CASANOVA ALS 100 METRES


RECORD DE VALLS DE MARIA CASANOVA ALS 100 METRES

El passat dimecres 1 de juliol, es va disputar a les pistes de Can Dragó de Barcelona la tercera jornada del trofeu Campmany d’atletisme on van participar alguns dels atletes del FACVAC.

Destacar l’actuació de Maria Casanova (FACVAC), que sent encara atleta júnior de primer any va aconseguir igualar el rècord de Valls dels 100 metres llisos amb uns bons 13”24 amb un lleuger vent en contra de -0.7 metres per segon. En les últimes actuacions la jove atleta del FACVAC ja va demostrar que tenia el rècord a les cames havent aconseguit registres de 13”25 en dues ocasions.

En la prova dels 1500 metres llisos l’atleta vallenc del FACVAC Jaume Jové va reaparèixer en competició després d’uns dies parat per lesió. L’atleta vallenc va aconseguir la seva millor marca personal amb uns bons 3’59”16 després de realitzar una cursa conservadora on va anar de menys a més. L’atleta del FACVAC, que va acabar els 1500 amb bon regust de boca, intentarà millorar el seu registre en pròximes competicions.

En els 1500 metres femenins, l’atleta vallenca Marta Galimany (ISS l’Hospitalet) va aconseguir un registre de 4’55”78, lluny de la seva millor marca personal. La cursa va anar a un ritme lent des de la sortida, fet que va dificultar la consecució d’una millor marca a l’atleta vallenca, que va córrer intel·ligentment per acabar forta els últims metres de cursa.

En el llançament de martell, Gemma Terradas (FACVAC) va aconseguir un millor llançament de 36.30 metres, lluny encara de la seva millor marca personal. L’atleta de Nulles intentarà millorar els seus registres en futures competicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada