1 de juliol del 2009

LA VALLENCA MARIA FEMENIAS CINQUENA AL CAMPIONAT BALEAR


LA VALLENCA MARIA FEMENIAS CINQUENA AL CAMPIONAT BALEAR D’ATLETISME

El passat cap de setmana es van disputar els campionats Balears d’atletisme a la població de Magaluf. L’atleta vallenca del FACVAC Maria Femenias, amb llicència atlètica a les illes balears, va aconseguir dos cinquenes posicions en els 100 metres llisos i en el salt de llargada.

El dissabte 27 de juny, l’atleta del FACVAC va participar en la prova dels 100 metres llisos. En semifinals, l’atleta va aconseguir una bona marca de 13”74, que significava la seva millor marca personal, i li donava accés a la final. En la final, l’atleta vallenca va millorar encara una mica més el seu anterior registre fins als 11”65, aconseguit acabar com a 5à del campionat Balear de 100 metres llisos.

El diumenge 28 de juny l’atleta del FACVAC va participar en la prova de salt de llargada, on tot i no trobar-se amb les millors sensacions, va aconseguir un millor salt de 4.77 metres que la portava altre cop fins a la cinquena posició de la final Balear, millorant la seva marca personal.

L’atleta del FACVAC està acabant forta la temporada, i intentarà millorar el seu registre de salt de llargada el pròxim dissabte 4 de juliol al control atlètic que el FACVAC i la Federació Catalana d’Atletisme organitzen a les pistes de Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada